tisdag 10 juni 2008

Slöa dagen!!

Jag måste erkänna en sak, idag har jag inte gjort ett dugg. Har varit sååå trött så jag har bara legat på soffan och glott på tv. Ingen av barnen skulle vara hemma heller så jag behövde inte ens laga nån middag, jag tog en matlåda å slevade i mig och sen låg jag på soffan igen. Hallå man blåste ju bort när man satte ut näsan, jag och Fiona gick en lite runda med det gick ju knappt att andas i motvinden hualigen, och det verkar ju inte sluta heller usch.

Nu har vi mätt Fionas midjemått igen ojojoj från att ha haft modellmåttet 57cm i midjan (eller vad man säger på en hund) samma dag som hon parades till att ökat till 63cm ca 2 veckor efter den första mätningen och idag hela 69cm, Det är nått där inne!!!

Ikväll har jag varit på party, Prinsess pe eller nått, väldigt trevliga och kul saker jag köpte plåster med döskallar på till Emil, han har snart tagit slut på ett paket plåster till nästan ingenting alltså man brukar ha plåster till sår men har har det om det svider eller nått, så han ska få det när han fyller år hihihi. det fanns ramar, smycken, burkar ,ljus ja massa olika kul saker fina grejer var det iallafall.

Jocke har varit och köpt golv nu till hallen där Fiona ska få hållas med sina valpisar, så imorgon skulle han börja, för idag gick det ju INTE ni vet EM i fotboll och jag ska erkänna det att jag satt faktiskt oxå och såg dessa fantastiska mål, spännande va de!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan

Va gôtt att bara slappa. En anen har ju slavat hela em o kvällen.
Men di säger ju att man sa slita ut en genaration i taget, så de ä ju okej (hi hi )
Stôrmat har det verkligen gjort här mää. fy för den lede.
Men det sulle väl blii rägn av et snart.

Kram till ER från Västergötland