måndag 2 juni 2008

bullar å bad:-)

Oj vilken dag solen har skinit och härliga varma 25 grader. Vi fick sluta redan vid kl 10 idag i skolan å det är ju inte helt fel, åh vad gör Jennie då....................Jo hon åker hem å bakar 92 bullar i värmen jobbigt men nu är det gjort och det är gott att ha lite i frysen (så länge de räcker).

Vi ska ha kalas i helgen för Kalle fyller år idag!! Grattis Kalle!!
vad ska man bjuda på då alltid lika dant vi är ju några stycken typ 15 och då är vi inte alla ändå hmm. kommer nog på nått, Kalle har iallafall bestämt vilken tårta han vill ha och det är Jordgubbstårta mmm gott!!

Iefm var vi nere vid sjön och badade ( ungarna å Fiona) det är smidigt att bara gå ner till sjön jag tror det kan vara ca 400m och mina föräldrar bor där så det inte en massa andra folk där som man måste ta hänsyn till särskilt när man har hund som gärna hoppar i. Har inte lärt mig ännu att alltid ha kameran med för det kunde ju blivit någon fin bild å sätta in här men men!
Hon gillar att bada å i denna värmen gör nog de flesta det men hon börjar nog känna av att det inte är som det brukar i lilla magen hon ligger gärna å vilar förutom då mortionsrundorna runt kaninburen hihihi:-) Ingen cykeltur idag matte orkade inte. Husse och lillhusse Emil satt ute på sjön i en liten båt med lillhusses morfar och metade inget napp men nära sa de, det va inte lätt å hitta mask nu kan jag säga men vi hittade ett ställe så några fick de med sig iallafall. men jag undrar om det verkligen nappar på mask vem vet?!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååhh, vad gott med hembakta bullar!!!

mor i stugan sa...

Hej Jennie !
Du är inte dålig du , som bakar bullar i denna värmen,vilken energi. En annan orkar bara stånka runt med hunden som inte alls är intresserad av att vara ute i denna värmen,han gör sina behov kvickt sedan vill han hem igen. Vill också gratulera er till den jättefina hemsida ni har fått. Hoppas allt går bra med Fiona och lilla magen.

Anonym sa...

Jag säger det samma ta med en gäng hit om ni dyker upp någon gånga annars får du baka igen.lottie

Anonym sa...

hej

Anonym sa...

Tjabba
Äntligen har den gamla Ugglan fått tummen ur. Roligt att kunna kolla vad Ni hittar på nere i Småland.
Baka i denna värme ? ? Men det var väl ingen risk att det inte jäste. Får kolla hur de blev när vi kommer på lördag.
Jordgubbstårta låter underbart. God smak av Kalle. Kan det komma från Pottifar tro??
Skall göra i ordning för morgondagen. Vi hörs
Kram från alla 4 benta och tvåbenta