söndag 8 juni 2008

Fotbollsmatch



Idag måste jag nog säga usch vad varmt det är, men man ska inte klaga för börjar det väl regna så regnar det hela sommaren säkert. Ja idag var det fotbollsmatch mellan Värnamo Södra och Kulltorp/Lanna. (Matchen var i Värnamo).Kalle spelar i Kulltorp så vi for i väg till den spelplan det stog på lappen och det visade sig vara helt åt skogen fel, vi skulle till andra sidan stan tog vi reda på efter en stund, en liten miss av tränarna men det gick ju fint. Emil tränar inte fotboll men detta är tredje matchen han spelar för Kulltorparna, de frågar om han vill vara med och givet vill han. Han är nog den ända spelare som inte tränar som får vara med på matcherna hihihi. Tyvärr förlorade Kulltorparna med 13-3 men...... de gjorde första målet och det är viktigt!! Jag kan ju säga att jag skulle inte spela och springa runt i denna värmen pust å stånk. Ni är duktiga killar!!!!


Sen när vi kom hem igen blev som lovat bad i sjön eller havet kan vi säga idag för vågorna var som ihavet, det blåste rätt bra nu i kväll så Isac fick upp sin drake han var såå stolt.


Alla var trötta nu i kväll det har varit en tuff helg med bestyr och värme och bad och SOMMAR så länge det nu varar.
Ett litet ord till min svärmor & svärfar ni är helt klart sköna och vi ser fram emot om ni vill komma tillbaka senare i sommar och vara hund och hus vakt några dagar vem vet!!! Kram på er!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan

Ni är väl för GULLIGA.

Stort TACK för de vackra orden om oss. Vi trivs, hos och med ER som Ni försått.

Svärmor o Svärfar