söndag 8 juni 2008

Födelsedagskalas











Jaha då var det sol och varmt idag oxå skönt men lite jobbigt man blir så trött. Det blev bad för ungarna i efm oxå sen kom ju Kalles gäster vi har ju firat 11åringen men tårtor för hela slanten


Ja Lottie vad vill du beställa?! Tårtor och bullar är kul å baka!!



Vi åt och drack så vi nästan sprack puh.



Kalle hade med sig ett PS2 spel guitar hero mycket roligt spel man har en trådlös guitarr och ska trycka på rätt knappar till musiken hur häftigt som helst (bra förklaring va).



blir man så här trött när man är på kalas eller kan det vara något annat man blir trött av?! Nu börjar det verkligen synas att det är nått inne i lilla magen hon börja likna ett hängbukssvin förlåt Fiona men så är det, nä inte riktigt men bra nära hihii!!

Kalle verkar nöjd med dagen och alla presenter och det är ju kul oxå att farmor och farfar från Herrljunga kom och att de sover över så vi ses ju imorgon igen!!

Ja och i morgon ska Kalle spela fotbollsmatch så nu hoppas vi att hans lag vinner den här gången kör hårt!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan i STORMEN
Vill tacka för en skön helg hos ER, men det är det ju alltid.
Vilka underbara tårtor vi fick, finns inte ord för det. Dessutom var de VACKRA. Hoppas att ni får en skön vecka framför Er utan massa ståhej med bak osv.
Hälsingar från ett BLÅSIGT Herrljunga/Iréne-mor -farmor-svärmor
Hälsa alla och tacka för helgen

Anonym sa...

Vad roligt att det börjar synas lite på Fiona.Glöm nu inte att annonsera.Ja en sådandär räktårta hade ju suttit fint,vilken bakmor du är.kramar