onsdag 3 september 2008

Gaffel i foten!

Hjalmar
Hugo

Harry
Nä nu är det så att jag behåller allihop............ nä jag bara skämtar men de är såå himla sköna alla. Man fäster sig så lätt vid dessa krabater, jaja den dagen kommer då tårarna kommer flöda ner för allas våra kinder snyft. (Nån har ringt men inte ringer tillbaka det är ganska frustrerande!) Ju längre tiden går desstå mer känner man för dessa godingar.
Idag har Isac kört en högaffel i foten, han skulle hjälpa Erika med något på rännet och hade då en högaffel i högsta hugg, dessutom foppatofflor på sig inte såå bra, han hade vägrat byta skor (vet bättre nu).Erika sjuksyrra tvättade och plåstrade om så fint Tack!! Jag har varit på vift i kväll och kom hem vid strax innan 23 då ropade han i högan sky och va såå ledsen, han har sån värk i foten och den va helt blodig igen, tvättade och bytte plåster stackarn har har jätteont men han fick en alvedon så han förhoppningsvis kan sova, så får vi se hur det ser ut i morgon. Ja där har han lärt sig att ha ordentliga skor när man ska jobba, sen fick han berättat för sig av sin morbror att han minsann oxå satt en gaffel i tån och det hjälpte säkert hihihi!!
En vecka utan varmvatten och värme i huset kom äntligen den nya panna idag och imorgon ska vi förhoppningsvis ha varmt å skönt igen!! Tjoho!!!!
Godnatti!


3 kommentarer:

Min tråd sa...

Spik i foten, jajjamen! Stackars Isak, hoppas foten är bättre och att högaffeln är långt, långt bort.
kram Eva

Anonym sa...

Vad det kan bära till. Hoppas att hela Isac mår bättre nu och att foten inte gör så ont längre.
Har hämtat Athena på Henån nu i kväll. Hon har varit så kelig på vägen hem, så vem vet. Salo fick några pussar innan vi åkte.
God natt från Vedumsvägen/ iréne

Anonym sa...

Hallo jennie oaoooo vilket arbete du lägger ner på din sida. Jättekul att läsa Kram Annethe