torsdag 18 september 2008

Hallå i skogen!

Tyvärr har man ju aldrig kameran med sig när man är ute, men idag har vi testat skogen jag och valparna, oj va kul! Jag gick med dem en och en, utan koppel till och med, funkade fint. De följde mig så galant,, (den här gången är väl bäst å säga) de vill ju gärna nosa och följa spår av andra skojjiga djur.

Hjalmar har varit på sin slutbesiktning inför flytten imorgon, gick jättebra en skojjig detalj som även veterinären skrattade åt är att han har 7 st framtänder och det vanliga är 6st. Det va han och Freja i kullen som hade 7 st hihi. Ja då flyttar Hjalmar till en ny familj imorgon, de känns så klart konstigt men väldigt bra. Det kommer bli skönt oxå att bli av med en, det har varit mycket jobb men väldigt kul att ha provat på detta med att föda upp valpar.

Tack & Hej

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan

Det har tydligen varit " Håll i gång i skogen ". Måste vara skönt att de uppför sig, hur de gör andra gånger vet man ju inte, men fel kan ju begås.

kramar från svärmor m fam.

Kennel Piastigen sa...

Ni är två idealiska personer att födda upp härliga och trygga valpar som är väl förberedda för att möta den stor världen. Det är inte många som är så angarerade i sina valpar som ni har varit och är.
Alltid lika kul att läsa vad ni hittar på med dem.
Hoppas att vi ses snart igen.
Kram från familjen Amnebrink