söndag 20 juli 2008

Småbarnsprat

Man känner sig som en småbarnsförälder (på nytt) som räknar hur många veckor barnet har blivit och ojoj snart ska de smakas på smakportioner ja herre gud vad tiden gå oj va de växer m.m!!

Men det är så det är, imorgon ska de små liven få smaka små smakportioner av nötfärs blandat med äggula mums:-) Det ska bli kul å se, och höra för de är väldigt högljuda när de diar då kan man tänka sig hur de kommer att smacka om de gillar den nya maten!!

Återkommer med resultat i morgon:-)

Jaha och nu va det dax för barnen att åka till sin pappa igen 1 vecka, så nu är det väldigt tyst(och lungt) och det värsta av allt, det är ingen som hjälper oss att torka upp alla små pölar som dyker upp här och där hihihi! Men det gör inget, det sätter oss i sysselsättning och så får man gosa lite extra me valpisarna, mys mys.

Nu har Jocke semester och vi ska försöka få lite färg på dehär huset, gosa med valparna, göra hundgård, gosa med valparna, göra iordning en garderob och gosa med valparna och mycket mer. Pust det finns mycket att göra när man väl får semester stackars Jocke jag har väntat hela sommarn på att du ska vara hemma å hjälpa mig så det blir inte mycket vila hihi Puss på dig!!!

Inga kommentarer: