lördag 2 augusti 2008

Djursjukhuset i Jkpg


Idag vid middagstid blev det en akutresa till Djurkliniken i Jönköping! Det har hänt Freja något som ingen riktigt förstår, vi såg henne ligga på gräset samtidigt som de andra 3 låg och diade en lite bit ifrån, då la jag henne vid Fiona men hon bara satt och stirrade frånvarande, drog upp sitt högra bakben och gnydde. Ringde då veterinärhuset här i Vmo men de hade inga tider så det fick bli Jkpg, de hörde hur hon lät och sa att vi skulle skynda oss upp. Vi visste ju inte vad det kunde vara, hade hon magknip eller skadat tassen eller fått ett bett, hon va inte pigg. På ca 35 min va vi på plats i Jkpg, där fick vi komma in direkt och de kände och klämde men kunde inte upptäcka något, ja möjligtvis lite svullen i baktassen. Så de röntgade både tass och magen men såg inget.

De bestämde att de skulle sätta dropp och ha kvar henne till kvällen, när vi ringde nu ikväll vid 19 tiden ville de behålla henne tills i morgon, de hade inte kommit fram till något direkt och ville inte skicka hem henne förrän de såg att hon piggat på sig ordentligt. Dåliga proteinvärden va det ända de hittade på proverna, kan visst tyda på ett stick eller bett av något slag.

Vi får avvakta tills imorgon, lilla stumpan!


De andra lever rullan som vanligt! Vi kör hårt med att de ska ut och göra ifrån sig så fort de sovit och ätit, hoppas det ger resultat, jag tror det och för de blivande valpköparna kan det ju vara en fördel med vårt slit.


Barnen hör av sig lite då och då och verkar ha det toppen!! Jag har nog missat och säga att de har FF i Uddevalla, det är hos moster Ida och morbror Robert och de brukar hitta på sånt som inte vi gör här hemma! Det är nog skönt för dem att komma hemmifrån lite, men de längtar såklart efter våra små vilddjur!!

Tack och godnatt!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!
Hoppas att hon kryar på sig lilla Freja.Det vimlar ju av ormar och getingar och skit.Själva hade vi en huggorm som ringlade vid poolen.Det kan ju få förödande konsekvenser för hundarna.Må så gott.lottie och Peter

Fionabloggen sa...

Ja det går ju så fort när det händer så man inte hinner se om det är ormar och andra kräk.
Tack för er omtanke!!