onsdag 20 augusti 2008

Besiktning!

Kloklippning och koppelträning, imorgon är det besiktning av våra 4 små vilddjur och då måste man ju kunna gå från bilen i koppel och ha fina tassar hihihi. Ja det ska bli en upplevelse att ta med dessa små illbattingar till stora staden!! Brossans tjej är snäll och följer med som hjälp.

Emil han somnade nog gott i kväll för i morgon är han cross (mc) ägare! Han har hittat en på blocket som han ville ha och har sparat pengar till, så vi ska hämta den i Jönköping men den kommer ifrån Habo och Emils jätte snälla mamma har lovat att köpa en hjälm till honom i morgon för det är ett krav så klart. Knäskydd och armbågsskydd har vi nånstans i bråten, handskar kan vara bra att ha oxå det finns på Jula me så det får vi nog titta på!!

Ännu en annons insatt på valparna, www.varnamotorget.se så nu får folk gärna ringa! Bilderna blev inte jättebra men vi räknar med att köpare vill komma hit och titta på dem små godingarna!!

Ikväll intog vi en superb äppelpaj och glass gjord av husfrun och det blev vår urnyttiga kvällsmat men det gjorde inget tyckte Isac för den va god, hmm inte så bra kanske men man kan trösta sig med att det händer inte ofta att vi äter godis istället för macka.

Trött så tack för mig och godnatt!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Äppelpaj skulle jag kunna tänka mig att äta både till frukost och kvällsmat. Mycket godare än macka!
kram Eva
Lycka till idag med valparna. De var ju så duktiga igårkväll när gick i koppel.