måndag 22 februari 2010

Snö, Snö, Snö och lite mer snö.

Det har ju inte undgått någon att det snöar.....men det tar ju aldrig slut på elendet. Har kommit på att det är den nya istiden som kommit, det där med växthuseffekten har nog folk fått om bakfoten eller....... Nä det är faktiskt kul att barnen får vara med om en riktig vinter vem vet det kanske är sista gången det kommer ner vita flingor i dessa mängder vi har fått nu. Men det verkar som till och med ungarna har fått nog av all snö.
Sportlovet är slut och idag började skolan igen, ingen höjdare men ett ont måste, sitter och pluggar på ett svenska prov vi ska ha på onsdag om antiken.......finns skojjigare saker att läsa om men tydligen hör det till allmänbildningen hmm.
Urk fy blä sitter med Isac och tittar på nått naturprogram där hyenor börjar äta på en gnu som levde jag mår såå illa, men Isac tycker att det är intresant,
sitat "men mamma ska jag bli jägare måste jag ju kunna stycka ett djur" jamen då är den ju död Isac sa jag detta är ju vidrit, men i hans ögon är det väldigt intresant och hur hemskt det än är så kanske det är bra att veta hur det går till i naturen.

Nä dax för plugg!

2 kommentarer:

mor i stugan sa...

Han är ju för go lille Isak , vill ni ha mer snö så kan ni få av oss här i grannbyn./kramiz Carina

Anonym sa...

Tänk vad barn ser allt från en annan, och iblandljusare sida än vad vi vuxna gör. Vi krånglar gärna till det för oss, medan de tycker att så skall eller kan det vara.
Detta snöande gör att man blir " galnare " än vad man var tidigare.
Det säger allt......

Kramar till ER alla en extra till läxläsaren / Svärmor