torsdag 25 mars 2010

Är våren på lur eller?

Nu har jag sätt och hört både tranor och vildgäss, fågelkvitter och krokusarna börjar titta fram och det är över plus strecket på tempmätaren. Imorgon har de lovat 12 sköna grader och då kommer det hända grejer i naturen men sen såg jag att på söndag ja då ska det bli snö igen suck...... Men som min far alltid säger det ska ner mycket till innan det blir vår, han brukar ha rätt i det och vi har ju inte gått in i april än och april är en lurig månad. Men man kan ju njuta av det som är och finns!
detta fina rådjur har Isac gjort i syslöjden till Jocke så fin.
den är gjord i garnbollar och hornen är i pipränsare och benen i trästickor. Fantasi och intresse för djur och jakt ja det har han den killen.
I helgen blir det fullt ös här igen. På fredag- söndag ska Emil till Jönköping på Fair play cup (innebandy) på lördag är det barndop då ska Emil hämtas, och direkt efter dopet(missar maten) ska Isac på bowling med handbollen och när hela dopkalaset är slut åker Emil tillbaka till Jönköping då med sin snälla moster som tar det hållet hem till U-valla TACK!! På söndag bär det i väg till Jönköping igen och förhoppningsvis är killarna i final så då blir det en heldag där. Ja vår helg är räddad vi blir inte sysslolösa!! Idag måste vi fixa skor, vinterskorna e inge fina längre......
nä tack för mig hej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan.
Försöker igen att skriva lite.
Vilket fint rådjur som kommit hem till ER.
Hoppas att helgen blir bra på alla vis, men våren kommer väl såsmåningom.
Ordspråket säger: Aprilla snö är fåragö.
Kram från Vedumsvägen