torsdag 14 maj 2009

Lukas i himlen fyller 16år idag!


Idag skulle Lukas, allas våran goldenretriver lufs fyllt 16 år! Grattis gullet jag vet att du ligger på ett moln och håller koll på oss och jag hoppas du har en vän där uppe som håller om dig och spelar musik när åskan går. Alla saknar dig!!

4 kommentarer:

mor i stugan sa...

Vi tänder ett för lukas och skänker honom en tanke , även om jag inte kände honom när han var i livet. Men vad jag förstår så betydde han mycket för dig.

Jennie sa...

Ja, det var min första hund sen när jag flyttade stannade han kvar och lillsyrran tog över, men jag tror han betydde något för alla han fick leva så länge!

Anonym sa...

Går upp till berget bakom ditt trädgårdsland (du vet där jag strödde ut hans aska) och hälsa att jag snart kommer och hälsar på min älskade älskling snart igen. Tänker på honom varje dag.
Men nu vet jag att han springer i en skog, tar ett kärringdopp i en sjö, bär lite sten och äter lite hästskit någonstans på ett härligt ställe.
Älskar dig Lukas min allra bästa vän.

Jennie sa...

Ja det ska jag hälsa honom, hehehe kärringdop va precis va de va de och jädrans gräsklipparmarodör alla dessa stenar fniss!