torsdag 19 november 2009

Man kan bli GALEN!

Igår morgon var en såndär besvärlig morgon som man helst vill slippa, det började med att vi skulle besiktiga våran bil för första gången och det var absolut inga problem, rena papper och det är ju kalas men sen när vi kom hem möttes vi av en super nöjd och glad hund(Harry) och en som såg mer skamsen ut(Fiona), jaha vad har hänt nu då......... jo den glada hunden hade käkat sönder Emil nya dyra skor GRRRR och han fattar ingenting medans stackars Fi vet precis vadför matte blev galen och på hundspråket hade hon säkert försökt säga till honom att sluta men han är väl ensåndär tonåring som skiter i allt. Men sen fattade han när matte hade visat hur galen hon blev på honom så han skämdes väldigt mycket, kan tala om han tittar inte på en sko nu! Men sen kom vi till nästa problem, jaha Emil blev ju skit ledsen för sin trasiga sko och jag blev ledsen för han blev ledsen men sen åkte vi och köpte exakt likadana skor PUST jaja vad gör man, han kan ju inte gå barfota.
Jag har inte gjort nått



Har fått meddelat att Sixten mår bättre och bättre och det känns jätte skönt att höra!! Kram till honom och hans matte och husse som kämpar på!!



Sen måste jag få skryta lite, hehehe jag tog rollen som rörmokare. Lite avloppsrensning jajjamenssan så nu rinner det ner så fint, och man kan vara nöjd! Bra va! Kanske ska skola om mig eller nä.

Jocke har framgångar i sin rehabilitering av axeln, nu får han köra bil!! En riktig befrielse för mig som har kört runt på allt och alla i 6 veckorstid gött!!!

Fixade frillan igår, lite krus.

3 kommentarer:

mor i stugan sa...

Men brosan vad håller du på med för hyss , du har väl tänkt på att tomten kommer snart , vov på från Hugo.Skönt att höra att våran andra bror Sixten mår bättre.

Anonym sa...

Ja de barna de barna, det har väl Jocke hört förrut.
Det sägs ju ; Att när katten är borta dansar råttan på bordet".
Det ju inte hänt här som tur var, MEN; Mamma katt stod och väntade när vi kom från vetr.vid dörren annars kan hon komma senare än de andra. Undra vad hon "Säger" när Chiqita åker imorgon till sitt nya hem i Trollhättan
Det blir tomt................
UGGLAN släpper en liten tår

Anonym sa...

Hahahaha! Harry, ja vad gör man.. inte kul det där alltså, stackars Emil. Och Jennys plånbok med. ;.)
Här hemma går det frammåt, som sagt. Trevlig helg! /Josefine