onsdag 4 augusti 2010

Isac 10 år!!

Tänk att denna snygga kille fyller 10 år idag......Jag fattar inte vad tiden tar vägen!
Ja nu är vi hemma från resan och det känns som vi varit borta i en vecka, men det är bara 1 natt, hehe ja vi har fått en hel del gjort. I går var vi på tom tits mellan 11-16.30 puh....kom till hotellet ca 17.15 käkade middag där och slappade en stund. Sedan gick killarna och badade i hotelletspool sen kan jag säga att de gick på hög varv, inte lätt å somna sen men vid ca 22 tiden hade de slocknat. Idag gick vi och käkade frukost vid 9.15 såå gott med hotellfrukost!!! Åkte sedan till ett ställe som heter Hockey Monkey, där säljer de bara hockey prylar och Kalle behövde lite grejer till sommarhockeyskolan han ska vara med i V33. Ja sedan åkte vi hemåt men stannade till vid Tullgarnsslott som ligger nånstans runt Trosa och gick en guidad runda där såå häftigt...... Tog sedan en fika och vidare till Bergsslussar och kollade in när de slussade ner några båtar. Sista anhalten blev Ikea i Linköping för intag av middag, sen middag och lite shopping i det köpcentret där. Några presenter till födelsedagsbarnet såklart! Så nu är det kvällen!!

Godnatt!!!

1 kommentar:

Jonathan sa...

Hej,



Jag läste just ditt inlägg och vill tipsa dig och dina läsare om att Unity Line just nu har kampanjerbjudanden på familjeresor till Polen.



Gå gärna in på http://www.unityline.se/erbjudande/kampanjerbjudanden/specialerbjudanden/familjepaket_med_hytt_och_bil och läs om familjepaketet för 2010.



Likea Unity Line på Facebook för att få chansen att vinna en kryssning till Polen: http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Unity-Line/129240110452323?ref=ts


Hälsningar,
Jonathan, 
Unity Line