onsdag 2 september 2009

Knäck, barnvakt och hundskrutt........

Hujedamig vad trött man kan vara i pallet (huvudet). Denna skola ta knäcken på mig, idag har vi haft naturkunskap och ritat atomer och neutroner, protoner, kvarkar och guud vet allt och detta ska vi ha prov på urk. Shit pronfritt, mattetugg inte heller så vänligt för hjärnan men men.

Jag har iallafall fått vara barnvakt åt lille A som är hur goe och snäll som helst, vi har bara myst ikväll tills mamma kom och de åkte hem. Stolt moster som jag är!

Här åker Isac till miniscout med Jocke på moppen, det va skojj tyckte han!
Så här såg det du när Harry hade varit inne en fm ca 2 tim, har vi tråkigt då eller.......... en påse med gamla papper i kan man gå loss på mmums!
Det lustiga är att han gör inte så jämt utan bara när han tycker det själv, likadant med skor, antingen ingenting eller så helt plötsligt så har han smakat på ett par skor, när det händer är det på morgonkröken jaja dessa varelser.
Nu är det iallafall bokat tid och plats för kulkross(kastrering) på Harry (bäst och tillägga), efter hans jobbiga dagar i somras när Fiona löpte så är inte beslutet så jobbigt och vem vill ha en långhårig hane och avla på??? Vad jag har hört ingen.
Nä nu är det verkligen dax för kudden, ögonen går i kors.
Nattinatt!




1 kommentar:

mor i stugan sa...

Vilken gosig liten kille det har blivit av lilla A.

Vad sysslar du med Harry , undrar undrar brossan Hugo.